diumenge, 2 de novembre de 2014

ANEM AL CEDEC!

Els cucs de la farina (Tenebrio Molitor) i les Mosques de la fruita (Ceratitis Capitala), com ja hem dit, van ser els éssers vius que vàrem escollir per tal de fer-ne una observació. Però, no sabiem gaire cosa! Per això, ens vam haver de plantejar algunes preguntes, com ara: Com neixen/creixen?, De què s’alimenten?, Quina és la seva evolució?, En quin hàbitat viuen?, etc. Seguidament, vam buscar informació sobre aquests dos tipus d’éssers vius respecte a les preguntes que ens havíem plantejat inicialment.


El passat dijous 16 d’Ocutbre vam anar al CEDEC, que forma part del Centre de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa, a recollir els cucs de la farina (Tenebrio Molitor) i les mosques de la fruita (Ceratitis Capitala) que ens van proporcionar. Allà mateix ens van atendre amb els braços oberts i ens van explicar quin era el protocol de cura d’aquests éssers vius. 

A continuació mostrem dues imatges en que podrem veure com vàrem trobar els animals al CEDEC i ens va fer formular diverses preguntes sobre com calia cuidar-los i el seu manteniment així, com també, la informació general de l'animal que prèviament vàrem buscar i de la qual hi dedicarem una entrada d'aquest blog a explicar-vos.


la foto 2 (7).jpg
Recipient de Ceratitis Capitala

la foto 1 (7).jpg
Terrari de Tenebrio Molitor - CEDEC
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada