dimecres, 29 d’octubre del 2014

BENVINGUTS!


Hola a tots i a totes! Som el grup format pel Manu Arroyo, la Paula Bosch, l’Helena Mèlich, la Laura Menéndez, la Cristina Pujol i en Gonçal Rubio del tercer curs del Grau d’Educació Primària de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna, FPCEE).


Molts de vosaltres us estareu preguntant què pretenem amb aquest blog. Doncs bé, el blog “Una aventura en miniatura”, que ara encetem, pretén apropar-nos al tractament de la observació dels éssers vius en l’àmbit de l’Educació Primària, concretament del Tenebrio molitor (Cuc de la farina) i de Ceratitis capitala (Mosca de la fruita).


Mitjançant aquest blog durem a terme un seguiment i investigarem sobre totes dues espècies d’animals. Per fer-ho, en primer lloc, observarem aquests animals amb la intenció de descriure allò que veiem. I, en segon lloc, formular-nos preguntes i buscar respostes sobre tot allò que anirem observant.


Per tant, aquest blog serà un espai on, com hem dit, anirem responent les preguntes que vagin formulant-se en el procés d’observació induït per la curiositat. Mitjançant aquesta observació ens formularem noves preguntes i, també, a través de la conversa activa entre els membres del grup descobrirem noves maneres de cercar respostes.


El que volem aconseguir amb aquesta aventura és compartir el nostre aprenentatge amb tots vosaltres. Esperem que us sigui interessant i pogueu aprofitar aquest blog per a possibles dubtes o interessos vers el tema.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada